Betalning av fakturor från Skattepunkten AB (kortbetalning eller PayPal)

Här kan Du betala din faktura för Skattepunkten AB med kortbetalning eller med Ditt PayPal konto.

Om Du vill betala PostNord eller Skatteverket, så har Du kommit till fel hemsida. 

Det är ganska enkelt att betala våra fakturor online, men för säkerhets skull följer här några små instruktioner. De här instruktionerna är skrivna för Dig som betalar med kort. Om Du har PayPal konto, förutsätter vi att Du klarar det här utan vår hjälp. Om Du är osäker, kan Du skriva ut den här sidan och ha bredvid Dig när Du betalar.

- Steg 1. Du börjar med att trycka på knappen "Buy Now", som finns längst ned på denna sida.

- Steg 2. Du kommer därefter in på PayPals hemsida. PayPal är en av världens mest kända betalningsförmedlare. Framför Dig har Du nu en ruta, som kallas "Description". I den rutan fyller Du i fakturanumret. Bredvid finns en ruta som kallas "Price per item". I den rutan fyller Du i fakturans slutsumma. Därefter trycker Du på knappen "Continue".

- Steg 3. På nästa sida väljer Du mellan att a) logga in på PayPal (om Du har ett konto hos dem) och b) betala med kort. Vi förutsätter här att Du vill betala med kort, så Du trycker på knappen "Pay by Debit or Credit Card".

- Steg 4. Välj ditt land/region som oftast är: "Sweden". Fyll i Ditt kortnummer, Ditt namn och adress m.m. Du fyller sedan i de uppgifter som efterfrågas.Som faktureringsadress skall Din adress anges. Det ska stå en bock i rutan "Leverera till min fakuraadress". Ange ditt mobilnummer och e-postadress. 

- Steg 5. PayPal vill att du skapar ett konto hos dem. Vi förutsätter här att Du inte vill det. I så fall väljer du: "Nej tack". När allt är ifyllt, tryck på knappen "Betala nu".

- Steg 6. Nu kommer det upp en bekräftelse på att betalningen genomförts. Dessutom skickas ett kvitto till den e-postadress du har angivit.

Därmed var allt klart!