Vill Du jobba som IT-ansvarig och Redovisningsekonom?


Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning som start för ömsesidig trygghet. Tjänsten erbjuder ett spännande och varierande arbete. Vi har vårt huvudkontor i Göteborg. Det dagliga arbetet kommer att bestå i att lösa administrativa IT-problem. Det arbetet utförs med support av en extern, senior IT-konsult. Ditt arbete kommer inte bara utgöras av IT-frågor utan också, löpande bokföring, bokslut och rapportering till Skatteverket. Andra interna administrativa uppgifter kan också ingå i ditt arbete. Din tjänst kommer successivt att bli mer och mer avancerad. Tillträde enligt överenskommelse. Bra förmåner såsom tjänstepension (4,5% av bruttolön), flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag (5000 kr), med mera.

Om Dig

Du har en relevant akademisk utbildning och är nyexaminerad eller på väg att bli. Du har studerat ekonomi, Data/IT eller både och. Du är en ambitiös person som har god förmåga att lösa problem på egen hand såväl som i grupp. Mycket viktigt är att Du har god förmåga att både tala och skriva engelska. Du har möjlighet att arbeta i Göteborg. Viktigare än formell utbildning och bra betyg är att du är en bra person som är driven och motiverad.


Om Ansökan

Vill du vara med på vår spännande resa?

Om svaren är JA, hör av Dig.

Skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär


Med vänliga hälsningar

Karl Lindstrand


Jobba hemifrån som redovisnings- eller skattekonsult?


Skattepunkten AB söker med jämna mellanrum efter konsulter för att kunna fortsätta vår tillväxtsresa.

Med den teknik vi har idag är det fullt möjligt att arbeta på distans. Våra medarbetare finns på olika orter och arbetar i sina hem med några få undantag. Företagets kontor finns i Göteborg och där arbetar undertecknad.

Vi har en gemensam telefonväxel. Vi har daglig kontakt med varandra via telefon, mejl och videosamtal. Kontakterna med klienterna sköts också mest via telefon,mejl och videosamtal.

Vi har erfarenhet av att arbeta på detta sätt sedan 2007 och det fungerar utomordentligt bra.

Lönen är timbaserad. Arbetsinsatsen kan variera från tid till annan.

Det här sättet att arbeta passar alla som kan disponera sin tid. Det har t.ex. visat sig passa mycket bra för t.ex. revisorer och ekonomichefer som gått i pension men inte velat sluta arbeta helt och hållet.  Det kan också passa för andra som av någon anledning vill arbeta där de befinner sig - var som helst i världen. Det enda som krävs är en internetanslutning , goda kunskaper och seriös läggning.

Vi ska arbeta seriöst! Alla dokument skall kunna visas upp för berörda myndigheter. Vi uttalar oss aldrig om upptäcktsrisker. Klienterna skall kunna sova gott om natten.

  • Är Du en redovisnings- eller skatteexpert och vill arbeta i Ditt hem?
  • Har Du mångårig erfarenhet?
  • Har Du goda kunskaper i engelska?
  • Vill Du arbeta deltid?
  • Vill Du ha ett spännande och intressant arbete med klienter som har varierande och fascinerande förhållanden?
  • Skulle det här sättet att arbeta passa Dig?

Om svaren är JA, hör av Dig.

Ring mig VISA TELEFONNUMMER eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär

Med vänliga hälsningar

Clas Ramert


Skattepunkten AB är ett privat konsultföretag med fokus på alla slags svenska skatter.

Skattepunkten's Office Services AB är specialiserat på redovisningstjänster.

Båda våra företag har särskild kompetens på internationella affärer.